RSS Feed
Новини
Jan
9
Колко урока мога да посетя в Кабината?
Публикувано от Zhivko Georgiev на 09 January 2018 04:03 PM

Скъпи приятели,

Разписанието на уроците с учители във виртуалните класни стаи е гъвкаво и направено за максимално удобство. Основната част от уроците са вечер, но можете също така да посещавате уроци и през деня или уикенда. Вечерните и дневни уроци са обикновенно граматически или разговорни, а тези в събота и неделя - преговорни. Поради по-голямата посещаемост на вечерните уроци, в някои дни има два вечерни урока един след друг - от 19 до 21ч. и след това от 21 до 23:00 ч. При желание и време - можете да посещавате всички уроци.

Друго предимство е, че в Кабината имате достъп до всички нива. Ако вашето ниво ви се струва лесно, можете да се прехвърлите в по-високо ниво. И обратно. Няма ограничения в броя на записване и отписване. Можете да определите вашето ниво с Тест за определяне на нивото или след консултация с учител.

Желателно е да влезете във виртуалната класна стая в началото на урока, но дори и да закъснеете - стаята остава отворена и отново може да се включите. Ако все пак пропуснете урока - може да го гледате по-късно. Всички проведени уроци остават като видео записи в платформата.

www.kabinata.com


Коментари (2)
Ели Дамянова
27 March 2018 10:57 AM
Здравейте
Интересува ме дали има учители по гръцки език
Благодаря
Кабината
28 March 2018 09:13 AM
Здравейте,

Благодарим Ви за проявения интерес, но за съжаление нямаме учители по гръцки език. Курсовете, които предлагаме са по английски, френски, немски, испански и италиански език.

Поздрави,
Кабината
Публикуване на нов коментар
 
 
Име и фамилия:
Email:
Коментари: