RSS Feed
Новини
Oct
31
Как да посетя още повече часове с учител?
Публикувано от Zhivko Georgiev на 31 October 2016 11:48 AM

Скъпи приятели,

Кабината е най-голямото езиково училище в България. Помагаме на хиляди да научат нов език или да надградят познанията си. Нашите учители са високо-квалифицирани специалисти с опит в интерактивното преподаване. Те познават технологията на виртуалната класна стая и ученето онлайн.

Уникалното на нашата система е нейната гъвкавост и адаптивност към индивидуалния график и нужди на учещите. С един 3 или 6 месечен абонамент за онлайн курс получавате неограничен достъп до всички нива и учители. Лесно може да следвате вашето ниво вечер, през деня или през уикенда, както и да посещавате по-ниско ниво (ако срещате затруднения) или по-високо (ако текущото ви е лесно, просто искате да надграждате или да посещавате допълнителни разговорни уроци). Всичко е лесно и интуитивно.

Как става това?

1. След като влезете във вашия курс, запишете се във вашето ниво (нивото се определя с тест или по собствена преценка)

change level

 

2. Веднага пред вас ще се визуализира вашият график за седмицата

график за седмицата

3. Идете на линк "Цялата програма", за да видите разписанието на всички учители и нива. Можете да променяте вашето ниво колкото пъти пожелаете.

цялата програма

Всеки ден можете да посещавате по няколко часа с учител. Курсът включва още – хиляди учебни материали, видеа, тестове, мултимедия, персонални рецензии от учител – по две на седмица, отстъпки за групови и редовни клиенти.

Кабината – в крак с времето!

Запиши се сега!

Кабината БГ ООД
гр. София, ул Червена Стена 4
тел: 0700 18 908
www.Kabinata.com
skype: Kabinata.com


Коментари (0)
Публикуване на нов коментар
 
 
Име и фамилия:
Email:
Коментари: