RSS Feed
Новини
Mar
2
Как да определя нивото си
Публикувано от Zhivko Georgiev на 02 March 2018 05:07 PM

В Кабината имате достъп до всички нива в избрания от вас езикoв курс. Ето защо определянето на нивото става, след като се запишете в курса. Системата за обучение разполага с тестове за определяне на нивото. Можете да определите вашето ниво и след консултация с преподавател.

Всяко ниво е разделено на две по-малки части - например ниво A1 е съставено от нива А1-1 и А1-2. Ние ви даваме и свобода и гъвкавост. Ако нивото в което сте избрали да се обучавате ви е трудно, можете само с един клик да минете в по-ниско ниво. И обратно. Ако започвате от самото начало (азбука и числа), ние ще ви дадем допълнителни инструкции за началото на вашия курс.

При нас заплащате за време достъп до курса, а не за нивата му.

www.kabinata.com 


Прочетете повече »Jan
31
Време е за езиков курс
Публикувано от Zhivko Georgiev на 31 January 2018 12:05 PM

Скъпи приятели,

По традиция през февруари нашите онлайн езикови курсове работят на пълни обороти. Статистиките показват, че това е най-подходящото време от годината за започване на езиков курс.

Единствено в Кабината можете да се обучавате ОНЛАЙН с най-добрите и опитни УЧИТЕЛИ и най-новите технологии за езиково обучение. Нашите ВИРТУАЛНИ КЛАСНИ СТАИ са само на един клик разстояние.

В Кабината имате достъп до ВСИЧКИ нива и учители в избрания от вас език. Ще следвате гъвкава учебна програма, която позволява да учите ВЕЧЕРПРЕЗ ДЕНЯ или ПРЕЗ УИКЕНДА.

И още: ежеседмични персонални рецензии от учител, хиляди учебни материали, видео и аудио, тестове и мултимедия.

Високите технологии и гъвкавата програма ни позволяват да ви предложим немислимо досега качество на уникални ЦЕНИ - над 400 учебни часа за 380 лв! (английски език).

Говори с учител сега, запиши се!


Прочетете повече »Jan
9
Колко урока мога да посетя в Кабината?
Публикувано от Zhivko Georgiev на 09 January 2018 04:03 PM

Скъпи приятели,

Разписанието на уроците с учители във виртуалните класни стаи е гъвкаво и направено за максимално удобство. Основната част от уроците са вечер, но можете също така да посещавате уроци и през деня или уикенда. Вечерните и дневни уроци са обикновенно граматически или разговорни, а тези в събота и неделя - преговорни. Поради по-голямата посещаемост на вечерните уроци, в някои дни има два вечерни урока един след друг - от 19 до 21ч. и след това от 21 до 23:00 ч. При желание и време - можете да посещавате всички уроци.

Друго предимство е, че в Кабината имате достъп до всички нива. Ако вашето ниво ви се струва лесно, можете да се прехвърлите в по-високо ниво. И обратно. Няма ограничения в броя на записване и отписване. Можете да определите вашето ниво с Тест за определяне на нивото или след консултация с учител.

Желателно е да влезете във виртуалната класна стая в началото на урока, но дори и да закъснеете - стаята остава отворена и отново може да се включите. Ако все пак пропуснете урока - може да го гледате по-късно. Всички проведени уроци остават като видео записи в платформата.

www.kabinata.com


Прочетете повече »Dec
30
Весели празници
Публикувано от Zhivko Georgiev на 30 December 2017 10:58 AM


Прочетете повече »Nov
24
Посещавайте нашите отворени уроци
Публикувано от Zhivko Georgiev на 24 November 2017 11:40 AM

 

Скъпи приятели,

следвайте страницата на Кабината във Фейсбук. Почти всяка седмица там провеждаме открит урок по немски или английски език в нашата виртуална класна стая. Това е удобна възможност да тествате системата преди да запишете вашия курс.

https://www.facebook.com/kabinata.bg/

Очакваме ви.


Прочетете повече »Oct
17
Италиански език - нова група за ниво B1
Публикувано от Zhivko Georgiev на 17 October 2017 05:10 PM

Скъпи приятели,
уведомяваме ви че от 24.10, вторник, стартира нов курс по италиански език за ниво B1. Класовете във виртуалната класна стая ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 18:30 до 20:30ч.

очакваме ви

www.kabinata.com


Прочетете повече »