Видео уроци
Публикувано от Zhivko Georgiev на 17 February 2013 04:42 PM

Видео уроците представляват запис на уроците, които се преподават във виртуалната класна стая – с презентации, примери мултимедия и т.н. – пълно обяснение на материала, но без курсисти, а само с преподавател. Видео записите можете да видите след всеки урок в учебните материали или в раздел “Видео уроци”. 

английски / немски / френски / испански / главна страница

(23 гласа)
Тази статия беше полезна за мен
Тази статия не беше полезна

Коментари (4)
Elena Stoilova
01 July 2014 02:28 PM
Здравейте!

Интересувам се дали видео уроците и виртуалните класни стаи могат да се поддържат от ОС Android?Въпросът ми е дали мога да влизам в час и да гледам видео уроците от таблет с такава операционна система?
Кабината
01 July 2014 02:39 PM
Здравейте,

Необходимо е да си свалите приложението Electa live 8 от Android market-а.

Поздрави,
Кабината
Милена Цонкова
15 March 2016 09:52 PM
Здравейте,
днес записах курса по италиански ниво А1, но не мога да се ориентирам къде точно на сайта е разделът Видео уроци. Учебните матеирали за А1 съдържат само граматиката, но не и видео файлове. Как мога да гледам пропуснатите уроци от 8-ми февруари до сега?
Кабината
16 March 2016 12:08 PM
Здравейте,

За да гледате видео уроците от преминалите часове е необходимо да кликнете на линка "Цялата програма", който се намира под таблицата за седмично разписание. Там ще Ви се отвори цветна таблица с програмата и под нея ще видите календар за месеца, където по дати има записи на уроците.

Оставаме на разположение за въпроси и коментари.

Поздрави,
Кабината
Публикуване на нов коментар
 
 
Име и фамилия:
Email:
Коментари: