Помощна информация: Записване и абонамент
Как подновявам абонамента си?
Публикувано от Kabinata BG на 25 August 2009 06:50 PM

За да подновите вашия абонамент за 3 или 6 месеца, отидете на меню 'Плащания'. В повечето случаи можете да ползвате и отстъпка от цената, след като веднаж сте бил поне веднаж наш клиент. В 'Плащания' кликнете на 'поднови с отстъпка' и попълнете. Формата за поръчка която ще ви се зареди е същата като тази за първоначална регистация в сайта.

Важно - можете да подновите вашия абонамент дори и сегашният ви да не е изтекъл. В такъв случай новият период ще се добави към стария и ще започне да тече след него.

Начини на плащане

В Кабината можете да заплатите таксата по няколко начина

Ако сте избрали начин на плащане “По банков път”, след натискане на бутона “Поръчай” ще излезе съобщение, че поръчката е направена успешно, заедно с банковата сметка на Кабината и номера на поръчката Ви.


Ако изберете “При доставка (само за България)” - плащането се извършва с наложен платеж при доставка чрез куриерска фирма, след натискане на бутона “Поръчай” ще излезе съобщение, че поръчката е направена успешно. Служител на Кабината ще се свърже с Вас на посочения телефон за да потвърдите поръчката и да свери адреса за доставка.


С кредитна карта / Paypal” - плащанията с кредитни карти се извършват през защитената система на Paypal. След като изберете 'ПЛАЩАНЕ С КРЕДИТНА КАРТА / Paypal' и попълните всички полета, системата ви прегвърля на страницата на оператора ( Paypal), където трябва да въведете вашите данни (име, e-mail адрес) и данните на вашата кредитна карта: номер на картата, името изписано върху картата, датата на изтичане (expiry date), както и 3 или 4 цифрения код за сигурност, който е изписан отделно от номера върху вашата карта (в повечето случаи е от обратната страна на картата). След като извършите плащането, избраното от вас потребителско име моментално ще получи достъп до избрания курс. Ако имате вече направена регистрация и добавена карта в Paypal можете да направите плащане и без да въвеждате наново номера на вашата кредитна карта.

Ако изберете начин на плащане през “ePay.bg”, след натискане на бутона “Поръчай”, Ви препраща към страница, която иска потвърждение, че ще плащате през ePay.bg. След като потвърдите се прехвърляте към страницата на ePay.bg, където трябва да въведете данните си, за да се приключи плащането. За да плащате чрез ePay, трябва да имате микросметка в ePay.


Ако изберете начин на плащане “На каса на Изипей”, след натискане на бутона “Поръчай” ще излезе съобщение, че поръчката е направена успешно, заедно с кодовете за плащане на курса. Кодът за плащане е активен в рамките на 30 дни.


Ако изберете начин на плащане “На банкомат с B-pay”, след натискане на бутона “Поръчай” се отваря страница с потвърждение на поръчката, нейния номер, стойността на курса и указания за извършване на плащането - За да извършите плащането ледвайте следните стъпки:
1. Тъй като не всички банкомати поддържат B-Pay менюто за плащания, внимателно разгледайте този списък и намерете най-удобния за вас банкомат.
2. Поставете вашата карта в банкомата и от менюто изберете опцията Други услуги > B-Pay.
3. В полето за код на търговеца въведете 60000.
4. В полето "Персонален код" (или "Номер на фактура") въведете кода, който сте получили при оформянето на вашата поръчка в нашия сайт.
Кодът за плащане е активен в рамките на 30 дни.

английски / немски / френски / испански / главна страница

Поднови курса си >

(279 гласа)
Тази статия беше полезна за мен
Тази статия не беше полезна

Коментари (6)
Теодора Христова
21 June 2013 08:31 AM
Здравейте,
Какво намаление мога да използвам в Кабината след като съм била курсист два пъти?Имате ли летни отстъпки?Освен намалението от 50лв.,мога ли да се възползвам от промо код?
Кабината
21 June 2013 04:49 PM
Здравейте,

Като наш клиент имате право на отстъпка от 50 лв. за 3-месечен курс и от 100 лв. за 6-месечен курс. Нямаме летни отстъпки, както и промо кодове, но може да следите сайта за евентуални промоции.

Поздрави,
Кабината
Валентина Андонова
17 September 2015 11:16 PM
Здравейте,
Има ли вариант плащането да е на вноски?
Кабината
18 September 2015 09:42 AM
Здравейте,

Може да заплатите на 2 равни вноски по банков път, като има 10 % оскъпяване.

Поздрави,
Кабината
Borislava Vidova
10 December 2015 12:18 AM
Здравейте, имали някакъв срок, в който трябва да подновя абонамента си, за да мога да се възползвам от отстъпката? Мога ли да направя малка пауза?
Кабината
10 December 2015 11:19 AM
Здравейте,

Като наш клиент, когато и да подновите курса си, ползвате отстъпка. Няма проблем да направите пауза.

Поздрави,
Кабината
Публикуване на нов коментар
 
 
Име и фамилия:
Email:
Коментари: